Selecteer een pagina
Home   »   Kennisbank   »   Draaimoment sensoren van Bienfait

Draaimoment sensoren van Bienfait

Bienfait mag zich al meer dan 50 jaar deskundige noemen in het leveren oplossingen voor het meten van draaimomenten.

Welk draaimoment meetgereedschap bieden we u?

Bienfait levert koppelsensoren, ook wel koppelmeters, draaimoment meetassen of torque sensors genoemd, met verschillende nauwkeurigheidsklassen en inbouwaccessoires

Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen statische en roterende koppelopnemers, de laatste met sleepringoverdracht of met draadloos overdracht systeem. De meeste koppelopnemers zijn leverbaar met ingebouwde elektronica. Zij leveren een genormeerd spanningssignaal van 0 – ±5V (optioneel ±10V) voor het gemeten draaimoment of hebben een digitale RS-485-aansluiting.

Als volgelektronica kan worden gekozen voor uitlezing van koppel / draaimoment, toerental en eventueel vermogen. Voor elk van deze grootheden kan een uitgangssignaal worden voorzien. In veel gevallen kan Bienfait eveneens de benodigde koppelingen voor zowel starre als zwevende opstellingen meeleveren.

Plug & play uitvoering gewenst?

Inmiddels zijn er ook USB uitvoeringen, welke inclusief software voor registratie van draaimoment en toerental worden geleverd .

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de verschillende eigenschappen van onze draaimoment meetapparatuur en welke van de verschillende sensoren u het best in uw situatie kunt gebruiken? Neem dan gerust contact op via info@bienfait.nl of vul het formulier in. Hebben wij uw bericht binnen, dan zullen we zo snel mogelijk reageren.

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact

    +31 (0) 23 55 30 300