Selecteer een pagina

Werken bij Bienfait

Sinds jaar en dag staan bij Bienfait de volgende kernwaarden centraal: betrokkenheid, open communicatie, partnership, succes en teamwork. Wij stellen ons tot doel producten en services van de beste kwaliteit te leveren. Dit mede door onze ervaringen sinds 1931. Elk van onze medewerkers identificeren zich volledig met ons product en bedrijf, en draagt ​​zo bij tot het bereiken van de kwaliteitsdoelstellingen.

Home   »   Werken bij Bienfait

Open sollicitatie

Bij Bienfait zijn wij continu in beweging, waardoor ons vacature-aanbod iedere dag verandert. Staat de vacature die je zoekt niet online maar wil je toch graag bij ons werken of stage lopen? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent, en niet al onze openstaande (stage) vacatures staan op onze website. Stuur ons dus vooral een open sollicitatie en kom zo terecht in onze Talent Pool.  

Wil je een open sollicitatie sturen? Leuk! Stuur dan je CV en je motivatiebrief. Het is belangrijk om in je sollicitatiebrief aan te geven:

 • Naar wat voor functie je zoekt;
 • Waar je interesses liggen;
 • Waarom je graag bij Bienfait wil komen werken;
 • Wanneer je beschikbaar bent.

De procedure
Als wij je open sollicitatie ontvangen, dan kijken wij bij het team dat zich bezighoudt met jouw vak- of interessegebied of er op dat moment een geschikte vacature is of binnenkort ontstaat. In dat geval nemen wij contact met je op. Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief nog gedurende een aantal maanden bewaren. Ontstaat er binnen die periode alsnog een (mogelijk) geschikte vacature, dan nemen onze recruiters contact met je op. 

Interesse?
Solliciteer dan direct en kom in onze Talent Pool terecht! Twijfel je of jouw studie past bij onze afdelingen? Neem dan contact op met Patrick van Heijningen via patrick@bienfait of bel 023-5530315

Reageren of vragen? Neem contact met ons op

  Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

  Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Onze locatie

  Bienfait

  Bezoekadres:
  Waarderweg 54
  2031 BP Haarlem
  Route