Selecteer een pagina
Home   »   Werken bij Bienfait

Werken bij Bienfait

Sinds jaar en dag staan bij Bienfait de volgende kernwaarden centraal: betrokkenheid, open communicatie, partnership, succes en teamwork. Wij stellen ons tot doel producten en services van de beste kwaliteit te leveren. Dit mede door onze ervaringen sinds 1931. Elk van onze medewerkers identificeren zich volledig met ons product en bedrijf, en draagt ​​zo bij tot het bereiken van de kwaliteitsdoelstellingen.

Openstaande vacatures

Commercieel medewerker binnendienst (Weeg- & testtechniek)

Wil jij ook werken in een no-nonsense bedrijf? Zoek dan niet langer, wij hebben een functie van een technisch commercieel medewerker binnendienst openstaan voor de afdeling weeg- & testtechniek. 

Wie zijn wij?
Bienfait is een technische handelsonderneming sinds 1931. Wij zijn een echt familie bedrijf. Wij hebben drie product richtingen in het bedrijf. Dit zijn precisie- & meettechniek, filter, proces en verpakkingstechniek en weeg- & testtechniek. Daarbij hebben wij meer dan 35 verschillende leveranciers die wij vertegenwoordigen in Nederland en Belgie. Voornamelijk komen deze leveranciers uit Duitsland, Frankrijk en Italië.

Bij weeg- & testtechniek bieden wij oplossingen op het gebied van gewichts-, kracht en koppelmeting. Dit zijn de kern producten. Wij bieden de klanten weegcellen,  krachtsensoren, koppelmeters en de bijbehorende meetsterkers.  Hierbij werken wij veel samen met de leverancier Scaime, ME, Lorenz , Gantner instruments en Magtrol.

Download hier ons overzicht:

Kort overzicht producten

Wij zijn onder andere actief in de chemie, food en pharma industrie,  agricultural industrie, offshore sector en Aerospace. Wij zien nog veel meer mogelijkheden op de markt en zijn daarom opzoek naar jou. Wil jij deel uitmaken van onze succes? Dan is dit het moment!

Technisch commercieel medewerker binnendienst
Heb je een ondernemende mindset en ga je proactief te werk? Ben je commercieel ingesteld, beschik jij over overtuigingskracht en ben je technisch onderlegt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen deze organisatie heb je als commercieel medewerker een belangrijke rol waarbij je je collega’s die verantwoordelijk zijn voor de buitendienst ondersteunt. Onder jouw takenpakket valt:

 • Het opstellen en verwerken van offertes en orders;
 • Met (internationale) klanten telefonisch of per mail contact hebben over (lopende) orders en andere vragen;
 • Klantontwikkelingen monitoren;
 • Met de product- en buitendienst samenwerken om zo de omzet te optimaliseren.

Liefst in combinatie met een technische opleiding richting werktuigbouwkunde en goede communicatieve vaardigheden (Spreekt vlot Nederlands en Engels. Duits is een pre)

Heb je eerder gewerkt in rol als bijvoorbeeld commercieel medewerker binnendienst, commercieel medewerker, commercieel administratief medewerker, inside sales medewerker, export medewerker, sales medewerker binnendienst en heb je de nodige ervaring? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!

Wat kunnen wij je aanbieden?

 • Een aantrekkelijk salaris
 • De mogelijkheid om onderdeel te worden van een bedrijf waar jij de vrijheid krijgt om alles naar je hand te zetten
 • Collega’s met de mentaliteit om samen iets geweldigs neer te zetten en verder uit te bouwen

Durf jij het aan?

Wij kunnen snel schakelen, neem contact op met Patrick van Heijningen te bereiken op 023-5530315 of
patrick@bienfait.nl en uiteraard ontvangen wij graag je CV.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Bienfait u kan bieden, kijkt u dan o.a. bij de volgende categorieën:

Reageren of vragen? Neem contact met ons op

  Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

  Onze locatie

  icon-car.pngFullscreen-Logo
  Bienfait

  kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

  Bienfait 52.396750, 4.661787
  Chat openen