Selecteer een pagina
Home   »   Kennisbank
Aandraaimoment

Een aandraaimoment wordt weergegeven in newtonmeter (Nm). In het kort komt het erop neer dat een aandraaimoment een kracht is die met een bepaalde ‘arm’ om een bepaald punt wordt bereikt.

Meer informatie »

Centraal stofafzuiging systeem

Met een industriële afzuiging creëert u een schone en veilige werkomgeving voor uw werknemers. Een werkomgeving die vrij is van stof, omdat alle stof wordt opgenomen door een industrieel centraal stofafzuiging systeem.

Meer informatie »

Data acquisitie uitgelegd

Data acquisitie is het meten, registreren en verwerken van meetgegevens en dat kan op verschillende manieren worden gedaan. De manier waarop data acquisitie wordt uitgevoerd is sterk afhankelijk van het te registreren fenomeen, de omstandigheden en de toe te passen meetwaardenopnemers.

Meer informatie »

Digitale momentsleutel

Een digitale momentsleutel wordt gebruikt om bouten met een exact bepaald koppel (of moment) aan te draaien. Het aandraaimoment wordt weergegeven in Newtonmeter, afgekort Nm. De uitvoeringen van een momentsleutel variëren van een eenvoudige mechanische sleutel tot instelbare digitale varianten.

Meer informatie »

Koppelmeter

Met een industriële afzuiging creëert u een schone en veilige werkomgeving voor uw werknemers. Een werkomgeving die vrij is van  stof, omdat alle stof wordt opgenomen door een industrieel centraal stofafzuiging systeem.

Meer informatie »

Krachtsensor

Een roterende koppelmeter is bedoeld om tussen aandrijving en aangedreven constructie te worden geplaatst en zo het optredende draaimoment te meten.

Meer informatie »

Krachtopnemer

Voor een krachtopnemer gaat u naar een specialist met een groot aanbod aan kwaliteitsproducten. Bienfait heeft een ruim assortiment aan meetinstrumenten, zo ook krachtopnemers in verschillende  uitvoeringen. We hebben een aantal meerassige krachtopnemers, maar ook miniatuur krachtopnemers.

Meer informatie »

Load cell kopen

Wanneer u een load cell wilt kopen, dan bent u bij Bienfait absoluut aan het juiste adres. Bienfait beschikt namelijk over een zeer uitgebreid aanbod aan load cells. Voor bijna elke toepassing kunt u bij ons wel een  geschikte load cell kopen.

Meer informatie »

Massa bepalen

Wegen wordt beschouwd als een nauwkeurige manier om massa te bepalen. Aan weegsystemen voor het bepalen van de massa, respectievelijk de hoeveelheid grondstoffen voor interne productie kunnen in het algemeen de fabrieks interne eisen met betrekking tot de gewenste nauwkeurigheid van het systeem worden gebruikt.

Meer informatie »

Meetgereedschap

Wie op zoek is naar specifiek meetgereedschap, is bij Bienfait zeker aan het juiste adres. Dankzij onze vele jaren aan ervaring in meet- en  weegtechnieken en ons uitgebreide productassortiment, zijn wij altijd in staat het juiste meetgereedschap aan te bieden.

Meer informatie »

Motortest

Bienfait vertegenwoordigd de Amerikaanse – Zwitserse fabrikant Magtrol welke meer dan 50 jaar ervaring heeft in het testen van elektromotoren, hydraulische en pneumatische motoren, gasmotoren en pompen. Het Magtrol leveringsprogramma biedt losse componenten voor het uitvoeren van een motortest, zoals hysterese, wervelstroom- en magneetremmen.

Meer informatie »

Normdelen

STEINEL Normdelen voor kunststofspuitgieten

Een kunststofmatrijs is een gereedschap dat gefabriceerd wordt om een  kunststof product te vormen. De kwaliteit en kenmerken van het eindproduct worden bepaald door de matrijs die voor het spuitgieten wordt gebruikt.

Meer informatie »

Super finishing

Het superfinishen is een belangrijke bewerking voor het verkrijgen van een hoogwaardige oppervlaktefinish. Het geeft een gelijkmatige finish en reduceert de bewerkingstijden.

Meer informatie »

Tablet press

Voor het tabletteren van grote hoeveelheden is een Tablet Press van Bienfait zeer geschikt. Deze persen kunnen niet alleen grote hoeveelheden aan, ze zijn ook nog eens zeer compact. Bovendien kunnen ze diverse materialen tabletteren en is er altijd een geschikte Tablet Press voor u.

Meer informatie »

Unster

Een unster kan een uitkomst bieden in situaties waarin het niet mogelijk of wenselijk is om bij het wegen gebruik te maken van een weegschaal. Een unster is namelijk een hangweegschaal. Dit product is ideaal voor het wegen van de last in bijvoorbeeld een kraan of takel.

Meer informatie »

Weegsensoren

Bienfait beschikt over een zeer ruim assortiment aan weegsensoren. Voor vrijwel elke industriële toepassing hebben we wel een geschikte weegsensor. De (digitale) loadcellen die wij verkopen zijn van het gerenommeerde merk Scaime, dat staat voor een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs.

Meer informatie »

Weegtechniek

Bienfait beschikt over een zeer ruim assortiment aan weegsensoren. Voor vrijwel elke industriële toepassing hebben we wel een geschikte weegsensor. De (digitale) loadcellen die wij verkopen zijn van het gerenommeerde merk Scaime, dat staat voor een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs.

Meer informatie »

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Telefonisch contact

    +31 (0) 23 55 30 300

    Chat openen