Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   Producten

Precisie & Meettechniek

Bij Bienfait vindt u veel producten op het gebied van precisie- en meettechniek. Daarom helpt de expert op dit gebied u graag wegwijs te worden in ons assortiment. Bienfait bestaat al sinds 1931. Dit familiebedrijf is sindsdien actief als groothandel voor de handel en industrie met machines en gereedschappen. Meettechniek heeft binnen Bienfait een belangrijke plek en is zelfs een aparte bedrijfstak.

 

Proces- & Filtertechniek

De afdeling filtertechniek en procestechniek is de specialist in zuigtransport, doseren, mengen, granuleren, drogen, tabletteren, ontstoffen, sorteren, verpakken en alles wat erbij komt kijken.

 

Weeg- & testtechniek

Specialist met meer dan 60 jaar ervaring in het elektronisch meten van werktuigbouwkundige grootheden. Zoals elektronisch wegen, kracht- en koppelmetingen, rekstrook- en verplaatsingsmetingen, druk- en draaimomentmetingen.

 

Download onze brochure 

Als geen ander weten wij dat er vaak geen standaard oplossing voorhanden is. Wij beschikken dan ook over vakbekwame, ervaren en enthousiaste mensen, die u van dienst kunnen zijn met advies, engineering, levering en montage van een totaalpakket. Want voor ons is het duidelijk, u vraagt en wij leveren.

Probleem oplossend bezig zijn voor de klant, daar draait het om bij Bienfait. Ongeacht of u een grootafnemer bent uit de fijn mechanica, machinebouw, installatietechniek, chemie, farmacie, voedingsmiddelen- of procesindustrie dan wel een kleine zelfstandige.

 • Betrokkenheid
 • Open communicatie
 • Partnerships met klanten
 • Succes
 • Teamwork

Vragen? Neem contact met ons op

 

  Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

  Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Onze locatie

   

  Bienfait

  Bezoekadres:
  Waarderweg 54
  2031 BP Haarlem
  Route