Selecteer een pagina
Home   »   Kennisbank   »   Krachtopnemer

Krachtopnemer

Voor een krachtopnemer gaat u naar een specialist met een groot aanbod aan kwaliteitsproducten. Bienfait heeft een ruim assortiment aan meetinstrumenten, zo ook krachtopnemers in verschillende uitvoeringen. We hebben een aantal meerassige krachtopnemers, maar ook miniatuur krachtopnemers.

Vind een geschikte krachtopnemer in het gevarieerde assortiment

Een krachtopnemer kan worden geleverd met ingebouwde versterker voor een genormeerd uitgangssignaal van 0 – 10 V of 0(4) – 20 mA. Er zijn krachtopnemers specifiek voor het meten van trekkrachten en voor het meten van drukkrachten, maar er zijn ook sensoren leverbaar die in beide richtingen kunnen meten. Wij beschikken onder meer over meerassige krachtopnemers van de typen K3D40, K3D60, K3D120. Deze krachtopnemers hebben verschillende meetbereiken; zo meet de eerste van ±2N of ±10N, de tweede van ±10N of ±100N, en de laatste van ±50N of ±5kN. Meetnauwkeurigheid loopt van ongeveer 0,5% tot 2%.

Vind een geschikte krachtopnemer in het gevarieerde assortiment

Er zijn zelfs 6-assige kracht/koppelsensoren leverbaar, waarmee behalve de kracht ook nog eens het moment in de drie richtingen kan worden gemeten. Bekijk rustig ons gehele assortiment voor meerdere typen krachtopnemers. Een overzicht van de standaard krachtopnemers in ons leveringsprogramma vindt u hier.

Ontvang deskundig advies

Dankzij onze jarenlange ervaring met meetinstrumenten, is ons ervaren personeel meer dan gekwalificeerd om u te helpen met het kiezen van de beste optie voor uw situatie. Tenslotte willen wij u er nog op wijzen dat krachtsopnemers en krachtmeetketens – indien gewenst – geleverd kunnen worden met een fabriekskalibratie of een DAkkS-kalibratie, uitgevoerd in het DAkkS-laboratorium van AST.

Meer informatie over onze krachtopnemers?

Wilt u meer weten over de verschillende eigenschappen van een krachtopnemer? Wilt u weten welke krachtopnemer het meest geschikt is voor uw situatie?
Neem dan gerust contact op door te bellen naar +31 (0) 23 55 30 300.

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact

    +31 (0) 23 55 30 300