Selecteer een pagina
Home   »   Kennisbank   »   Krachtsensoren van Bienfait

Krachtsensoren van Bienfait

Met een krachtsensor kan de fysische grootheid kracht worden omgezet in een elektrisch, digitaal of analoog signaal. Bienfaits aanbod aan krachtsensoren is zo uitgebreid dat we voor vrijwel alle aanvragen een oplossing kunnen bieden. Als we uw aanvraag eenmaal hebben aangenomen, kunt u ervan uitgaan dat we de gewenste krachtsensoren snel zullen leveren. In veel gevallen zijn de krachtsensoren leverbaar met ingebouwde versterker voor een genormeerd uitgangssignaal van 0 – 10 V of 0(4) – 20 mA. Voor het aflezen en/of verwerken van de krachtsignalen kunnen (draagbare) uitlezingen en meetversterkers, alsmede registratie software worden geleverd.

Of wilt u in 3 richtingen de kracht meten?

De 3-assige krachtsensor K3D van ME-Meßsysteme biedt de mogelijkheid de kracht in 3 richtingen gelijktijdig te meten. Er is zelfs een 6-assige krachtsensor K6D leverbaar die behalve de kracht ook nog eens het moment in de 3 richtingen registreert. Deze is geschikt om grijpkrachten te controleren en voor vele toepassingen in robot en fabricage technologie.

Meer mogelijkheden

Maar er is nog meer mogelijk. Onze krachtsensoren en krachtmeetketens kunnen – indien gewenst – geleverd worden met een fabriekskalibratie of een DKD-kalibratie, uitgevoerd in het DKD-laboratorium van AST. Waar we ook voor zorgen, is de inbedrijfstelling van de krachtsensoren en verder kunt u altijd bij ons terecht voor advies over de door u bestelde krachtsensoren.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Bienfait u kan bieden, kijkt u dan o.a. bij de volgende categorieën:

Wilt u dat wij u ten aanzien van krachtsensoren en krachten meten van dienst zijn?
Neem dan gerust contact op via info@bienfait.nl of vul het formulier in.

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact

    +31 (0) 23 55 30 300