Selecteer een pagina
Home   »   Kennisbank   »   Het loadcellen assortiment van Bienfait

Het loadcellen assortiment van Bienfait

Loadcellen, ook wel weegcellen genoemd, daarvan Bienfait beschikt over een zeer ruim assortiment.
Voor vrijwel elke industriële toepassing hebben we wel een geschikte (digitale) loadcel.
De loadcellen die wij verkopen zijn van het gerenommeerde merk Scaime, dat staat voor een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Scaime wordt gezien als één van de meest betrouwbare loadcel leveranciers van Europa. In samenwerking met Scaime kunnen we u daarom ook – wanneer nodig – bijzonder goede technische ondersteuning betreffende inbouw en toepassing van de load cellen bieden, evenals een snelle en professionele service
Ook voor de benodigde inbouwaccessoires, zoals montage kits met of zonder stabilisatorstang, of trekogen, en uiteraard verbindingskabel en klemmenkasten kunt u bij ons terecht..
Mocht er binnen het Scaime programma geen geschikte loadcellen voor uw toepassing bevinden dan kunnen wij nog altijd uitwijken naar enkele andere leveranciers.

Wist u dat er digitale loadcellen met ingebouwde weegprocessor bestaan?

De digitale platform weegcellen AAD (aluminium) en DVX (RVS) worden geleverd met geïntegreerde weegprocessor voor doseren of voor controle wegingen.
Scaime heeft zelfs een hygiënische digitale platform load cell met geïntegreerde weegprocessor voor toepassing in de Food Industrie ontwikkeld.Hij heeft een constructie zonder hoeken, is derhalve eenvoudig te reinigen en komt overeen met de regels volgens de EHEDG (European Hygienic Engineering and Design Group).

Op maat gemaakt?

Blijkt geen van de standaard loadcellen bruikbaar te zijn voor uw toepassing of bent u op zoek naar loadcellen met afwijkende afmetingen, dan kunt u nog steeds bij ons terecht. Graag bespreken we uw wensen ten aanzien van uw custom-made loadcellen.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Bienfait u kan bieden, kijkt u dan o.a. bij de volgende categorieën:

Weet u niet welke loadcel geschikt is voor uw toepassing en heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op via info@bienfait.nl of vul het formulier in. Onze experts staan voor u klaar om u verder te helpen.

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact

    +31 (0) 23 55 30 300