Selecteer een pagina
Home   »   Kennisbank   »   Motortest systemen, leverbaar via Bienfait

Motortest systemen, leverbaar via Bienfait

Bienfait vertegenwoordigd de Amerikaanse – Zwitserse fabrikant Magtrol welke meer dan 50 jaar ervaring heeft in het testen van elektromotoren, hydraulische en pneumatische motoren, gasmotoren en pompen. Het Magtrol leveringsprogramma biedt losse componenten voor het uitvoeren van een motortest, zoals hysterese, wervelstroom- en magneetremmen. Deze remmen kunnen met Power Analysers, High Speed Controllers en koppelmeters worden gecombineerd tot complete motortest systemen en aangepast aan de gewenste testopgave.

Er zijn een hele serie standaard hysterese wervelstroom en poederdynamometers leverbaar, ieder met zijn eigen karakteristiek. Voor grotere vermogens zijn er gecombineerde motortest systemen, de zogenaamde tandem dynamometers, beschikbaar. Het motortest software pakket M-Test 7.0 maakt het mogelijk de testen te automatiseren en de resultaten op een professionele manier te registreren.

Heeft u een speciale testopgave?

Ook customized motortest systemen behoren tot de mogelijkheden.

Vragen?

Om meer te weten te komen over Magtrols motortest systemen. Neem dan gerust contact op via info@bienfait.nl of vul het formulier in.
Hebben wij uw ingevulde formulier eenmaal binnen, dan zullen we uiteraard zo snel mogelijk reageren.

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact

    +31 (0) 23 55 30 300