Selecteer een pagina
Home   »   Kennisbank   »   Shearbeams koopt u bij Bienfait

Shearbeams koopt u bij Bienfait

Als expert op het gebied van weegcellen weet Bienfait dat bij een shearbeam load cell niet de rek ten gevolge van de optredende buiging, maar de rek ten gevolge van de optredende afschuiving wordt gemeten. Dit is echter alleen mogelijk bij weegcellen met capaciteiten vanaf ongeveer 250 kg.

Een model uitgelicht

Eén van meest toegepaste uitvoeringen is shearbeam SK30X. Deze compacte uit RVS vaardigde shearbeams zijn volledig dichtgelast. Ze zijn ideaal voor vele weegapplicaties, waarin meerdere weegcellen worden toegepast. Voor het bouwen van weegplateaus kunnen optioneel zelfinstellende belastingsvoeten worden meegeleverd. Voor tank- en bunkerwegingen zijn speciale inbouwkits leverbaar. De SK30X load cells beantwoorden aan de zeer hoge eisen die speciaal in de levensmiddelen, de farmaceutische en de chemische industrie worden gesteld (IP68).

IJkwaardige toelating

De SK30X shearbeam heeft een Europese toelating voor 3000 delen resp. 6000 delen voor ijkwaardi­ge toepassin­gen volgens OIML R60 en wordt op verzoek geleverd met een ATEX certificaat voor gebruik in een explosie gevaarlijke omgeving. De SK30X-serie is leverbaar met de nominale bereiken 300, 500, 1000, 2000 en 5000 kg.

Waarvoor gaat u de shearbeam gebruiken?

Bedenk vóórdat u een shearbeam bij ons bestelt, waarvoor u deze gaat gebruiken. Hoewel ons aanbod bestaat uit standaard shearbeams met standaard afmetingen, is het ook mogelijk een shearbeam op maat geleverd te krijgen, een welke past bij uw inbouwsituatie.

Vraag het gerust na

Neem gerust contact met ons op. Dit doet u heel eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Hebben wij uw bericht binnen, dan zullen we zo snel mogelijk reageren.

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact

    +31 (0) 23 55 30 300