Selecteer een pagina
Home   »   Kennisbank   »   Unster

Unster

Een unster kan een uitkomst bieden in situaties waarin het niet mogelijk of wenselijk is om bij het wegen gebruik te maken van een weegschaal.
Een unster is namelijk een hangweegschaal. Dit product is ideaal voor het wegen van de last in bijvoorbeeld een kraan of takel.
Voor een unster van uitzonderlijke kwaliteit gaat u naar Bienfait.

Een unster voor diverse toepassingen

De KAK-F kraanunsters van AST zijn uitgevoerd met een draadloos overdracht systeem naar een separatie draagbare uitlezing. Uiteraard zijn er diverse combinaties van weegcellen voor trekkracht leverbaar, die kunnen worden gecombineerd met een (draagbare) uitlezing of transmitter – desgewenst met instelbare relaisuitgangen. Waar vroeger er alleen analoge unsters waren, kan het gewicht tegenwoordig ook digitaal worden aangegeven.

Ontvang passend advies van onze kant

Weet u niet goed waar u op moet letten bij de aanschaf van een unster? Geen nood: wij adviseren u met onze uitgebreide kennis graag over verschillende weegtechnieken.
Wel kunt u zelf misschien al een selectie maken op basis van het weegbereik dat u nodig heeft en de gewenste uitlezing of transmitter.
Vertel ons waar u naar op zoek bent en voor welke toepassing u de unster wilt gebruiken. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 23 55 30 300.

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact

    +31 (0) 23 55 30 300