Selecteer een pagina
Home   »   Kennisbank   »   Weegplateaus van Bienfait

Weegplateaus van Bienfait

Weegplateaus vormen een onderdeel van het leveringsprogramma van Bienfait. Waarom? Omdat ze van essentieel belang zijn binnen een productieomgeving.

Onze weegplateaus zijn er in allerlei uitvoeringen en met diverse afmetingen. Een weegplateau kan in het algemeen zowel in gelakte uitvoering, als ook in een stainless steel uitvoering worden geleverd, er zijn uitvoeringen voor putmontage leverbaar en optioneel kunnen oprijplaten worden meegeleverd. De weegplateaus zijn geschikt voor in- of uitdoseren, tellen of het wegen van dieren. De bijbehorende display is voorzien van de hiervoor benodigde software. Uiteraard kan een standaard weegplateau ook los worden geleverd en in combinatie met een andere weegindicator of controller worden ingezet.

Voor toepassing in explosie gevaarlijke omgeving kunnen ook ATEX-uitvoeringen worden geleverd.

IJkwaardig weegplateau gewenst?

Bienfait levert ook complete geijkte ijkwaardige weegplateaus, klaar voor gebruik als N(iet) A(utomatische) W(eeg)werktuig; in dat geval is bezoek van een keurmeester dus niet noodzakelijk.

Kies voor zekerheid, kies voor Bienfait

Wilt u er ook zeker van zijn dat u geen spijt krijgt van uw bestelde weegplateau? Bestel uw plateau dan bij Bienfait. Heeft u vóór aanschaf nog een aantal vragen?
Neem dan gerust contact op via info@bienfait.nl of vul het formulier in. Graag tot binnenkort.

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact

    +31 (0) 23 55 30 300