Selecteer een pagina
Home   »   Kennisbank   »   Weegsensoren in verschillende nauwkeurigheidsklassen

Weegsensoren in verschillende nauwkeurigheidsklassen

Bienfait beschikt over een zeer ruim assortiment aan weegsensoren. Voor vrijwel elke industriële toepassing hebben we wel een geschikte weegsensor. De (digitale) loadcellen die wij verkopen zijn van het gerenommeerde merk Scaime, dat staat voor een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs.

Scaime wordt gezien als één van de meest betrouwbare weegsensor leveranciers van Europa. In samenwerking met Scaime kunnen we u daarom ook – wanneer nodig – bijzonder goede technische ondersteuning betreffende inbouw en toepassing van de weegsensoren bieden, evenals een snelle en professionele service.

Mocht er zich binnen het Scaime programma geen geschikte weegsensor voor uw toepassing bevinden dan kunnen wij nog altijd uitwijken naar enkele andere leveranciers.

Wist u dat er digitale weegsensoren met ingebouwde weegprocessor bestaan?

De digitale platform loadcellen AAD (aluminium) en AXD (RVS) worden geleverd met geïntegreerde weegprocessor voor doseren of voor controle wegingen.
Scaime heeft zelfs een hygiënische digitale platform load cell met geïntegreerde weegprocessor voor toepassing in de Food Industrie ontwikkeld.Hij heeft een constructie zonder hoeken, is derhalve eenvoudig te reinigen en komt overeen met de regels volgens de EHEDG (European Hygienic Engineering and Design Group).

Op maat gemaakt?

Blijkt geen van de standaard weegsensoren bruikbaar te zijn voor uw toepassing en bent u dus op zoek naar een weegsensor met afwijkende afmetingen, dan kunt u nog steeds bij ons terecht. Graag bespreken we uw wensen en eisen ten aanzien van uw custom-made weegsensoren.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Bienfait u kan bieden, kijkt u dan o.a. bij de volgende categorieën:

Weet u niet exact welke weegsensoren geschikt zijn voor uw toepassing en heeft u nog vragen?
Onze experts staan voor u klaar om u verder te helpen, dus neem dan gerust contact op via info@bienfait.nl of vul het formulier in.

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact

    +31 (0) 23 55 30 300