Selecteer een pagina
Home   »   Kennisbank   »   Weegtechniek

Weegtechniek

Wilt u voor uw bedrijf advies van een expert op het gebied van weegtechniek? Bienfait beschikt over meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van weegtechniek en is een groothandel voor de handel en industrie. Wij verkopen machines en gereedschappen, maar maken ook producten op maat zoals weegcellen. De laatste decennia hebben wij ons met name gespecialiseerd in het elektronisch wegen.

Weegtechniek: allesbehalve standaard

Ten aanzien van de weegtechniek zijn lang niet altijd standaardoplossingen mogelijk. Daarom zijn wij zo ingericht dat we rationele, weegtechnische oplossingen bieden die aansluiten op uw wensen en eisen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld loadcells volledig op maat maken en krijgt u altijd een custom offerte. Bij een oplossing in de weegtechniek maakt het ons niet uit of het bijvoorbeeld om volledige turnkey-systemen gaat of om losse weegcomponenten. Kijk in ons assortiment aan weegapparatuur om op een overzichtelijke wijze te vinden wat u zoekt.

Alle extra voordelen van onze service

Wegens het feit dat we al zo lang ervaring in de weegtechniek hebben, voorzien wij als expert klanten van de beste producten, service én advies. Voor u als klant blijkt dit onder meer uit een goede communicatie en onze hulp bij de inbedrijfstelling van uw weegapparatuur. Vul ons contactformulier als u wilt bestellen of bel voor vragen en meer informatie naar +31 (0) 23 55 30 300.

Wegens het feit dat we al zo lang ervaring in de weegtechniek hebben, voorzien wij als expert klanten van de beste producten, service én advies.
Voor u als klant blijkt dit onder meer uit een goede communicatie en onze hulp bij de inbedrijfstelling van uw weegapparatuur.
Vul ons contactformulier als u wilt bestellen of bel voor vragen en meer informatie naar +31 (0) 23 55 30 300.

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact

    +31 (0) 23 55 30 300