Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   Data-acquisitie met nieuwe Q.series X

Data-acquisitie met nieuwe Q.series X

jul 5, 2019 | Weegtechniek en testtechniek

“Krachtiger en flexibeler is beter”, aldus de filosofie van Gantner Instruments, producent van hoogwaardige data-acquisitie apparatuur.

De laatste uitbreiding van de Q.series biedt zeer krachtige signaal conditionering, hogere AD conversie, snellere meetwaarden-overdracht en zelfs her-configuratie tijdens gebruik.
Kortom, meer effectieve oplossingen voor alle toekomstige geavanceerde data-acquisitie opgaven.

Of er nu een compacte en draagbare data-acquisitie oplossing voor moeilijke omgevingscondities gezocht wordt, of een meetsysteem voor duizend kanalen met hoog-nauwkeurige synchronisatie, de nieuwe Q.series is geschikt.
Bijkomende voordelen: Minder bekabeling en een lagere storingsgevoeligheid omdat alle DAQ modules dicht bij het meetpunt kunnen worden geïnstalleerd en op de controller kunnen worden aangesloten, iets wat de werkzaamheden aanzienlijk vereenvoudigd.

De Q.series biedt een wijde range modules voor het meten van juist die parameters die gewenst zijn. Of het nu om specifieke modules gaat, of om modules voor meerdere toepassingen met ingangen voor bijna alle sensoren, of om producten uit familie met extra hoge isolatie – ze kunnen allemaal eenvoudig worden gecombineerd en uitgebreid.
Uw wensen voor het meten en testen kunnen flexibel zijn en dat is de nieuwe Q.series X ook.

Onderstaand worden 3 high-lights van de X.series nader toegelicht.

♦  Ladingsversterker A141
Deze biedt de mogelijkheid te kiezen uit twee modes, een voor snelle tijdelijke en pulserende signalen, of een voor bijna statische signalen.
Met zijn geringe drift en geringe storingsgevoeligheid is hij zeer geschikt voor metingen met versnellings-, kracht- of druksensoren.

♦  I/O module A121
Deze unieke unit is zwaar geïsoleerd (1200 VDC / 858 VAC) en heeft 2 ingangen voor meerdere toepassingen.

♦  Zeer snelle module Q.boost A101
Met zijn sample rate van 4 MHz, zijn 24 bit resolutie en zijn lage signaal/ruis verhouding is het momenteel de meest nauwkeurige meetversterker die op de markt te vinden is.
Hij is perfect geschikt voor het meten van signalen van DC tot een bandbreedte van 1,7 MHz. En dus bij uitstek geschikt voor het testen van elektrisch motoren in de automotive industrie, zoals rendementsmetingen in E-drives.

Archief

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact
    +31 (0) 23 55 30 300