Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   Nieuw! TorqueStar Data Collector Series

Nieuw! TorqueStar Data Collector Series

feb 15, 2019 | Weegtechniek en testtechniek

De nieuwe TorqueStar data collector series van Crane Electronics is de laatste innovatie van het grensverleggende koppelmeetsysteem

De TorqueStar data collector werd voor het eerst gelanceerd in 1992. Hij is wereldwijd toegepast in honderden applicaties, inclusief controle van montage gereedschap en verificatie van het aanzetmoment van bouten en moeren.
De TorqueStar wordt in de hele productie wereld gebruikt, evenals in kwaliteits- en verificatie afdelingen van ’s werelds grootste industrieën.

De nieuwe TorqueStar series bestaande uit de Lite, de Plus en de Pro versie, is de oplossing voor het superieur meten van aanzet- en losdraaimomenten in alle applicaties met ge-update technologie en uitgebreide features, ook voor geringe budgetten.

De nieuwe serie omvat de TorqueStar Lite, de nieuwe basis torque data collector en uitlezing, de TorqueStar Plus met uitgebreide nieuwe features, statistieken en een full-colourscherm en de TorqueStar Pro met grafische weergave van het aanzetmoment, “Jobs & Rounds”,  en geavanceerde statistieken.

Hoofd kenmerken

♦  Volgende fase van data collectors voor aandraaimomenten
♦  Van eenvoudige uitlezing (Lite) tot uitgebreide verificatie tool (Plus/Pro)
♦  Weergave van alle aandraaimoment gegevens en grafische weergave (Plus/Pro)
♦  Track, piek, click en pulsmeting als standaard
♦  Kracht, verificatie (Plus/Pro) move-on, rek en opnieuw vastzetten (Pro)
♦  Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken OLED scherm (Lite)
♦  Full-colour scherm met pictogrammen en eenvoudig navigatie display (Plus/Pro)
♦  Communicatie met uw PC systeem en ook met Crane OMS Torque Software (alleen Pro)
♦  Door diverse opties geschikt voor alle budgetten en toepassingen

 

 

TorqueStar Lite

TorqueStar Lite

De TorqueStar Lite is een nieuwe torque data collector en uitlezing (basisuitvoering) voor eenvoudige koppelmetingen in track, piek, click en pulse mode.
De Lite is ideaal voor gebruikers die een snelle en rechttoe rechtaan “plug & Play” data collector met hoge nauwkeurige resultaten wensen.

Link naar TorqueStar Lite

 

TorqueStar Plus

TorqueStar Plus

De TorqueStar Plus, met een full-colour en verlicht scherm is een middenklasse torque data collector met extra mogelijkheden, waaronder kracht en audit modi evenals de weergave van real-time metingen.
Met een eenduidige op iconen gebaseerd navigatie systeem heeft de Plus een uitgebreide range mogelijkheden en statistieken waarmee een nauwkeurige data registratie en analyse van aandraaimomenten tijdens de essentiële montage van producten mogelijk is.

Link naar TorqueStar Plus

 

TorqueStar Pro

TorqueStar Pro

De TorqueStar Pro is een bonus torque data collector. Hij is ontworpen met dezelfde hardware als de Plus, maar hij biedt de gebruiker nog meer functionaliteit. De Pro heeft alle kenmerken van het Plus model maar met extra mogelijkheden waaronder move-on, opnieuw vastzetten en rek, “Jobs & Rounds”, geavanceerde statistieken, alsmede grafische weergave van de koppelcurve.

Link naar TorqueStar Pro

 

Archief

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact
    +31 (0) 23 55 30 300