Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   Futorque X-1 Tablet pers

Futorque X-1 Tablet pers

aug 20, 2020 | Procestechniek

kg-pharma’s geheel nieuwe Futorque X-1 Tablet Press is een stillere, flexibelere en gebruiksvriendelijkere tabletpers. Het beschikt over “operation-by-process” besturingssoftware en indrukwekkende productiemogelijkheden met een max. output van 108.000 tablets/h.

Het vlaggenschip van de Futorque X-1 biedt een geoptimaliseerde rotatietabletpers die wereldwijd een nieuwe standaard zet voor R&D- en productiedoeleinden. De flexibele systeemprestaties betalen zich uit in de voorbereiding van klinische studies en weesgeneesmiddelen tot en met middelgrote productiebatches. Met de Futorque X-1 Tablet Press hoeven geen grote productiemachines te worden stilgelegd en wordt nog steeds een hoge tabletcapaciteit bereikt.

Uniek multi-purpose concept voor standaard farmaceutische en containment toepassingen

De Futorque X-1 Tablet Press biedt een servoaandrijving met een hoog koppel. Dit zorgt voor maximale kracht bij een lage revolversnelheid, die vaak nodig is in R&D. De gekozen naam voor de serie is een combinatie van de woorden “future” en “torque” en benadrukt de unieke koppeltechnologie. De aanduiding X-1 biedt het vooruitzicht dat na het eerste model (voor monolaagtabletten) andere modellen zullen volgen. De standaardkoepels B-18 en D-14, het combisysteem en het FlexAdapt X-16 systeem bieden allemaal een steekcirkel van 240 mm.

Voor klanten die mono- en tweelaagse tabletten willen ontwikkelen, is er al een nieuw model met tweelaagse tabletoptie in ontwikkeling. Een extra model zal in 2016 worden gelanceerd en zal voorzien zijn van een speciale technologie waar veel vraag naar is. Wij houden u op de hoogte!

Futorque X-1, de gloednieuwe vlaggenschip van de tabletpers, biedt een systeemprestatie tot 108.000 tablets/h, een briljant 18,5″ multi-touch-display en een “control-by-process” software, die allemaal een nieuwe intuïtieve operationele ervaring bieden. De Futorque X-1 is met zijn compacte afmetingen, de standaard servoaandrijving met hoog koppel en het hoge opslagsysteem toonaangevend op dit gebied.

BECKHOFF 18.5″ multi-touch display

Het vlaggenschip van de tabletpers zet de standaard in het ontwerp en de intuïtieve bediening. Een enorm 18,5″ multi-touch display en geheel nieuwe besturingssoftware vereenvoudigen het gebruik aanzienlijk. Dit machinetype is uitstekend met zijn geavanceerde BECKHOFF EtherCAT-bediening en -bewakingstechnologie.

Het biedt snelle gegevensoverdracht en de beste multi-compatibele industriële standaardsoftware.

Web_A4_kgPharma-Futo-2019

Archief

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact
    +31 (0) 23 55 30 300