Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   De compacte en mobiele R&D-tabletpers RoTab T

De compacte en mobiele R&D-tabletpers RoTab T

aug 20, 2020 | Procestechniek

RoTab T is speciaal ontworpen voor R&D en productie in kleine series – batchgroottes van 50 g tot 50 kg – Hij is mobiel, heeft weinig ruimte nodig in de ontwikkelingslaboratoria en kan eenvoudig naar andere toepassingslocaties worden verplaatst. Met meer dan 70 geïnstalleerde units wereldwijd is dit onze bestseller voor R & D-doeleinden.

Stofvrij en gedempt

De raamflappen met rondomlopende afdichtingselementen beschermen de buitenwereld tegen perskamerstof. Gevoelige laboratoriumapparatuur zoals weegapparatuur wordt bij het gebruik van RoTab T 2.0 niet beïnvloed door de demping via rollen en het machineframe.

Geoptimaliseerd voor pre-productiedoeleinden

Via het intuïtief te bedienen geheel nieuwe BECKHOFF 15 ″ touchscreen-display bedient de gebruiker de software. Dit vergemakkelijkt de analyse van de uitgebreide hoeveelheid gegenereerde gegevens zoals die van het batchprotocol door middel van een samenvatting van alle productieparameters en statistieken. De verbinding met de TabCheck 4 (S) / FETTE Checkmaster met zijn volledig automatische controle van het tabletgewicht en automatische bemonstering maakt het gebruik eenvoudig.
De opschaling op alle mono-layer tabletpersmodellen kan uitstekend worden gevisualiseerd en via de optionele IQ / OQ-documentatie kan de RoTab T 2.0 volledig worden gevalideerd en gebruikt voor productiedoeleinden in het kader van klinische onderzoeken.

De aandrijfmotor met zijn 3,0 kW is ideaal dankzij de hoge perskracht en lage revolversnelheden. Het afzonderlijk instelbare pre-compressiestation, de optionele FlexAdapt-rotor met zijn steekcirkel van 130 mm voor alle ponsformaten van FETTE FS 12 tot EU 1 ″ – 441 en de flexibele vultrechterformaten met dock-on-oplossingen voor alle standaard laadmethodes maken de RoTab T 2.0 erg interessant voor tabletontwikkeling. Er is geen ingewikkelde vervanging van de rotor nodig. De transparante vulbuis van Schott®-glas vergemakkelijkt de observatie van de productstroom.

Wilt u de machinebeschikbaarheid in uw productie verbeteren en dit ter plaatse laten demonstreren? Neem dan direct contact op met onze verkoopspecialisten, die graag een afspraak met u maken of individuele vragen over de RoTab T 2.0 beantwoorden. Ze zullen u ook de modulaire software-upgrade-opties (Basic, R&D en R&D Plus) uitleggen.

Web_A4_kgPharma-Futo-2019

Archief

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact
    +31 (0) 23 55 30 300