Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   De mobiele en compacte tabletpers voor tweelagige tablets

De mobiele en compacte tabletpers voor tweelagige tablets

aug 20, 2020 | Procestechniek

RoTab Bilayer domineert met perfectie de hoogste discipline van tweelagige tabletontwikkeling en -productie. Met zijn volledig automatische bemonstering van de eerste laag op volle snelheid en een zeer compact ontwerp, biedt het ook volledige flexibiliteit in gereedschapsformaat en mono-laag tabletmogelijkheden.
Onze meest veelzijdige tabletpers voor tabletontwikkeling .

Geminiaturiseerd concept van productiemachines

Het concept van geminiaturiseerde productiemachines maakt een vlotte en volledig transparante opschaling mogelijk. Alle soorten ponsformaten kunnen worden gebruikt. Een complete vervanging van onderdelen kan in minder dan 45 minuten worden uitgevoerd. De RoTab Bilayer is ook ontworpen voor gebruik met slechts één bezet punchstation. De bemonstering voor de 1e laag is mogelijk met een druk op de knop tijdens de productie. Anti-kruisbesmetting minimaliseert een “vermenging” van de lagen dankzij twee zuigbalken voor de 1e en 2e laag met aparte speciale zuigunits.

Onderhoudsarm en intuïtief te bedienen

Instelbare automatische ponsmering en een onderhoudsvriendelijk ontwerp houden de levenscycluskosten laag. Voor gebruik in gevoelige laboratoriumomgevingen is de tafelpersmachine gedempt om geluid en trillingen te verminderen.
Een modern 15 ″ touchscreen stelt de gebruiker in staat om de machineparameters, zoals perskrachten, tabletuitvoer en uitvoerkracht, te volgen en te visualiseren.

Wilt u meer informatie over de modulaire opties (Basic, R&D of R&D Plus) die beschikbaar zijn in verband met de tabletpersmachine RoTab Bilayer? Neem dan contact op met onze verkoopspecialisten, zij beantwoorden graag uw vragen.

Web_A4_kgPharma-Futo-2019

Archief

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact
    +31 (0) 23 55 30 300