Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   Data acquisition systeem SQ2040

Data acquisition systeem SQ2040

aug 28, 2015 | Weegtechniek en testtechniek

Data acquisition systeem voor veeleisende toepassingen!

Een datalogger (ook datalogger,  data recorder of  data acquisition systeem) is een elektronisch apparaat dat gegevens registreert de tijd of met betrekking tot de locatie, hetzij met een ingebouwde instrument of sensor of via externe instrumenten en sensoren. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van dataloggers is de mogelijkheid om gegevens automatisch te verzamelen over een 24-uurs basis. Na activering, zijn dataloggers meestal ingezet en onbeheerd te meten en vastleggen van informatie voor de duur van de periode van monitoring. Dit zorgt voor een uitgebreide, nauwkeurig beeld van de milieu-omstandigheden zoals lucht temperatuur en relatieve vochtigheid.

Grant

De fabrikant Grant is een wereldleider in de productie en het ontwerp van apparatuur voor monstervoorbereiding, wetenschappelijke analyse, data acquisition systemen en data-analyse. Het bedrijf heeft een wereldwijde reputatie op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid, service en support. De SQ2040 Data acquisition systeem is hier een goed voorbeeld van.

Datalogger SQ2040

De data logger type SQ2040 is een universele dataloggers voor hoge prestaties met dezelfde krachtige functies als de Squirrel 2020 serie. Echter heeft deze datalogger de mogelijkheid voor extra hoge snelheid loggen op maximaal vier kanalen en twee keer zo veel universele ingang kanalen. Dit geeft grote flexibiliteit om een ​​breed scala van complexe en veeleisende toepassingen met meerdere kanalen zoals high-speed voertuigtests of motorcontrole te behandelen. De data loggers zijn voornamelijk ontworpen voor de industrie, wetenschappelijk onderzoek en milieu bewaking. Grant heeft vooral veel aandacht besteed aan de brede inzetbaarheid van de dataloggers en het gebruikersgemak.

SquirrelView software.

Samen met de interactieve analyse software vormt het data acquisition systeem SQ2040 een krachtig meet en analyse geheel voor een breed gebied aan applicaties. De dataloggers kunnen worden geconfigureerd met behulp van vier toetsen of de bijgeleverde squirrelView software. De optionele Squirrelview plus software geeft de gebruiker toegang tot een groot aantal geavanceerde data-analyse en data-archivering / overdracht functies.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Link voor meer informatie data acquisition systeem SQ2040

Archief

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact
    +31 (0) 23 55 30 300