Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   Geleidingselementen

Geleidingselementen

okt 15, 2015 | Precisietechniek

Geleidingselementen van Steinel

De geleidingselementen, bestaan o.a. uit een zuil, kogelkooi,rollenkooi en geleidingsbus, worden geleverd via onze leverancier STEINEL-Normalien uit Duitsland. De standaard onderdelen, gasdrukveren en systeemoplossingen worden voor 100% ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Met twee fabrieken in Zuid-Duitsland, is STEINEL-Normalien gelegen in het hart van de machinebouw en in het midden van een van de meest innovatieve hightech regio’s in de wereld.

Standaard of klant speficiek
Of het nu gaat over standaard producten of klant specifieke oplossingen- of als het gaat om kwaliteit dan bent u hier op het juiste adres. Een STEINEL-Normalien geleidingselement is zeer nauwkeurig en beschikbaar met draagkracht tot 8750 N / cm. Tevens zijn de geleidingselementen zeer flexibel. Aantal slagen tot 800 p/min voor de brons geplateerde geleidingsbus en een glijd snelheid van max. 40 m / min. Voor de kogelkooien en rollenkooien garanderen een maximale productiviteit van een geleidingselement.
Alle STEINEL-Normalien kogel en rollenkooien worden geleverd met een bepaalde voorspanning, zodat alles absoluut spelingsvrij is. Met behulp van precisie-stalen kogels en rollen van de zelfde soort garandeert een top precisie. Dankzij vaste maten zijn, kogelkooien en rolkooien vrij uitwisselbaar in één en hetzelfde gat.

Voor grote kracht absorptie, we rekenen op een hoge dichtheid van dragende kogels of rollagers. In het geval van gelijkmatige krachtverdeling worden individuele kogels en rollagers rijen met elkaar gecompenseerd. Op aanvraag zijn de niet-standaard diameters en lengtes van de geleidingselementen mogelijk. Als voorbeeld: Geleidingselementen met max. diameter van 200 mm en max. lengte van 1400 mm.

Toepassingen
Voor toepassing in gereedschappen, stempels, matrijzen, apparaten en machines. Een geleidingselement wordt volgens DIN, ISO en Steinel norm of gefabriceerd en natuurlijk volgens uw specificaties. Bussen worden gemaakt van gehard staal, brons, extra zwaar of met smerende of zelf smerend . Voor radiale en axiale bewegingen; of in Mini-geleidingselementen uitvoering.

Link voor meer informatie geleidingselementen

Archief

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact
    +31 (0) 23 55 30 300