Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   Meetassen standaard of klant specifiek?

Meetassen standaard of klant specifiek?

sep 1, 2016 | Weegtechniek en testtechniek

Meetassen standaard of klant specifiek?

Bienfait is één van de meest ervaren ondernemingen op het gebied van lastbegrenzing voor kranen en rolbruggen, omdat wij al 50 jaar actief is op dit gebied. Bienfait is dankzij een groot netwerk momenteel één van de grootste en compleetste progamma’s op de markt. Zo leveren wij opnemers en “elektronische” meetassen, displays, maar ook en klemmenkasten. De meetpennen, werken op basis van rekstroken en op het meetprincipe van afschuifkracht. Deze meetassen zijn geschikt voor talloze toepassingen zoals mobile weging, op of in allerlei transportsystemen, hijswerktuigen, kranen, lieren en takels.

Bienfait

Bienfait heeft zich gespecialiseerd in het leveren van standaard en custom-made meetpennen of wel meetassen. Tegenwoordig hebben wij een van de meest complete productlijnen van meetpennen op de markt. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid om het up-to-date houden met de nieuwste standaarden en technologieën.

Door de meetassen op maat te maken passen deze altijd en hoeft de huidige constructie niet aangepast te worden. Dit maakt het eenvoudig dergelijke installaties van een overbelastingbeveiliging en/of een krachtmeet- of weegsysteem te voorzien. De beschermingsklasse varieert van IP66 tot IP68. De meetpennen hebben een temperatuur bereik van -20 tot +60 °C gecompenseerd. Dit is voor de meetste toepassingen voldoende. De meetbereiken gaan van 0,5 tot en met 1.000 ton.

Leveranciers

Deze meetassen worden geleverd via onze leverancier AST of ME uit Duitsland.

AST Group staat bekend als een toonaangevende productie-groep in Duitsland voor het verstrekken van intensief onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën en uiteindelijk de productie van de eindproducten met ‘ideeën in de elektronica “. Hun zakelijke faciliteiten zijn gevestigd in Wolnzach / Beieren, Berlijn, Dresden en München, waar we produceren high-tech sytemen, machines, onderdelen, elektronica en sensoren.

ME-meetsystemen GmbH is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf, gevestigd in het noorden van Berlijn. Z
e hebben hun eigen know-how van de rekstrookjes om de evaluatie-elektronica. Veel uitvindingen en ontwikkelingen, zoals hoge-resolutie ME rekstroken en ME-kracht sensors, schroef-on en gemakkelijk uitbreidbare rekstroken , robuuste GSV-zenders in 24-bit technologie, 3-assige en 6-assige sensoren komen uit de ME-GmbH .

Contact

Heeft u interesse in een standaard of klant specifieke meetassen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Archief

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact
    +31 (0) 23 55 30 300