Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   Meetversterker met GSM modem

Meetversterker met GSM modem

aug 6, 2015 | Weegtechniek en testtechniek

Meetversterker met hoge resolutie en GSM modem

De meetversterker type GSV-4GPRS beschikt over 4 meetkanalen voor de registratie van sensoren en voor de overdracht van de meetwaarden via het GPRS-netwerk. Een bijzondere eigenschap van deze meetversterker is de configureerbaarheid voor verschillende sensortypen, zoals rekstrooksensoren, actieve sensoren (0…5V), thermo-elementen type K en PT1000 sensoren. Deze versterker wordt geleverd via onze vertegenwoording ME uit Duitsland.

ME-meetsystemen GmbH

ME-meetsystemen ontwikkelt en produceert sensoren in rekstrooktechnologie. Naast de standaard sensoren produceren zij kracht sensoren, koppel sensoren en multi-as en multi-component sensoren voor kracht en koppel.Zij bieden ook een breed scala van rekstroken en accessoires waaronder meetversterkers.

24 bits AD converter

De meetversterker is uitgerust met een 24 bits AD converter. Optioneel kan een geheugen voor 50000 meetwaarden worden ingebouwd. De registratie is instelbaar voor statische (weinig meetwaarden per dag) of dynamische toepassingen ( max. 125 meetwaarden per sec, voor alle 4 kanalen gelijktijdig). Per kanaal kunnen maximaal 4 rekstrookopnemers van 350 Ohm parallel worden aangesloten, zodat aparte weegversterkers niet nodig zijn.

Toepassingen

– Bewaking van bouwwerken / constructies, zoals bruggen, viaducten en staalconstructies;
– Bewaking van belastingen van bijvoorbeeld kritische onderdelen in constructies;
– Wegingen en voorraadbewaking , via weegcellen of rekmeters.

Kenmerken

In de robuuste behuizing (IP66, met afmetingen 200 x 100 x 80 mm) kan Li-Ion of Lithium Polymeer Accu met een capaciteit van 2,6 Ah … 12 Ah worden geïntegreerd, waarmee een bedrijfstijd van ca. 3 … 12 weken met 1 meetwaarde per sec. kan worden gerealiseerd. Voor langere bedrijfstijd bestaat de mogelijkheid een zonnepaneel aan te sluiten. Voor de ontvangst van de meetgegevens is een server met vast IP adres noodzakelijk. Via de meegeleverde software is toepassing van meerdere apparaten via één IP adres mogelijk.

Voor meer informatie of vragen over de meetversterker kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij beschikken over meerdere leveranciers voor verschillende soorten versterkers. Voor elk vraagstuk is een meetversterker beschikbaar.

Link voor meer informatie meetversterker GSV-4GPRS

Archief

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact
    +31 (0) 23 55 30 300