Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   Palletweegschaal

Palletweegschaal

mrt 30, 2016 | Weegtechniek en testtechniek

Serie PW en FPW palletweegschaal

Low profile en gemakkelijk te verplaatsen, dit zijn kenmerken van een palletweegschaal van de serie PW en FPW. Deze weegschalen zijn geschikt voor industriële en commerciële toepassingen, waarbij het nodig is om snel producten te wegen op pallettrucks en heftrucks. De standaard versie is uitgevoerd met vier goedgekeurde loadcellen. De weegschaal is ook beschikbaar voor het gebruik in een ATEX omgeving (Ex II 2GD IIC ATEX). Daarnaast is de weegschaal ook verkrijgbaar in roestvrij staal. De weegschaal heeft verstelbare en shock-proof jointed voeten die in hoogte verstelbaar zijn. De afschermingsklasse is IP67 en voorzien van een afgeschermde bedrading van 3m.

Serie LP weegschaal

Low profile platforms zijn geschikt voor het wegen van onder andere trolleys en pallettrucks. Ze zijn voorzien van zijwanden en een aan/uit helling. Ze zijn geschikt zijn voor het creëren van elektronische weegschalen en weegsystemen voor alle soorten industriële en commerciële toepassingen. De standaard versie is met vier goedgekeurde loadcellen uitgevoerd. Ook deze weegschaal is beschikbaar met een Ex II 2GD IIC ATEX certificaat. De Lp is verkrijgbaar in RVS of een gespoten (RAL 5007 blue) versie. De palletweegschaal beschikt over verstelbare en shock-proof jointed voeten, wat ervoor zorgt dat deze in hoogte verstelbaar is. De afschermingsklasse is IP67 en is voorzien van een afgeschermde bedrading van 5m. Alle palletweegschalen zijn uit te breiden met stainless steel column en/of een aparte indicator. Deze indicator is voor het uitlezen van de palletweegschaal. Er zijn diverse soorten beschikbaar.

Indicator DFWL

Hoge prestaties en betrouwbaarheid tegen een concurrerende prijs. Daar bent u zeker van met de DFWL digitale gewichtsindicator. Deze indicator is veelzijdig, eenvoudig te programmeren en makkelijk te gebruiken. Door het brede scala aan beschikbare functies en interfaces, is deze indicator geschikt voor diverse soorten van industriële en commerciële weegtoepassingen. Deze is geschikt voor een palletweegschaal, vork liften en voor in de automotive. Ze zijn standaard voorzien van een steunbeugel met hoekverstelling voor op een kolom of de muur. De DFWL is CE-M approvable (OIML R-76/EN 45501).

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf dat zich specialiseert in de productie van weegsystemen. Dini Argeo heeft meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van wegen. Het aanbod varieert van mobiele weegsystemen tot een palletweegschaal en loadcellen voor commercieel en industrieel gebruik. Dit omvat een breed scala van componenten, elektronische oplossingen en software voor industriële automatisering en systeemintegratie.

Vraag naar meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de toepassingen van een palletweegschaal? Dan neemt u vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 23 55 30 300. We beantwoorden uw vragen graag.

Archief

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact
    +31 (0) 23 55 30 300