Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   Hysteresis brakes perslucht gekoelde

Hysteresis brakes perslucht gekoelde

aug 4, 2015 | Weegtechniek en testtechniek

Met perslucht gekoelde hysteresis brakes

De fabrikant Magtrol, leverancier van motortest systemen en koppelopnemers, heeft een serie hysteresis brakes ontwikkeld welke via perslucht kunnen worden gekoeld.

Magtrol

Al meer dan 60 jaar, hebben MAGTROL Inc en MAGTROL SA het verstrekken van klanten met een hoge kwaliteit van de producten om te testen, meten en controleren torque-speed-power, load-force-gewicht, spanning en verplaatsing. MAGTROL Inc, met het hoofdkantoor in de VS, is een toonaangevende fabrikant van de motor testapparatuur en hysteresis remmen en koppelingen. MAGTROL SA, gevestigd in Zwitserland, biedt ook motor testapparatuur, alsook producten voor het meten, controleren en bewaken load-force-gewicht en verplaatsing. MAGTROL biedt klanten een breed scala aan meet- en controle-oplossingen, gecombineerd met een uitstekende wereldwijde verkoop en service.

AHB hysteresis brakes

De AHB hysteresis brakes zijn ideaal voor het belasten van bijvoorbeeld motoren  en voor toepassing in nauwkeurige koppel en – controle metingen. Door een stelsel van kanalen wordt een zeer goede warmte afvoer via perslucht mogelijk gemaakt.
Het ontwerp biedt mogelijkheden tot 3000 Watt bij continu bedrijf resp. 5300 Watt bij intermitterend gebruik en is geschikt voor toepassingen tot 25.000 rpm. Beschikbare nominale bereiken: 1 Nm … 24 Nm

Voor het samenstellen van een geschikte testbench biedt Magtrol diverse accessoires, zoals basisplaten met T-slot, instelbare motorklemmen, koppelopnemers met koppelingen, bijbehorende displays en controllers.

Link voor meer informatie perslucht gekoelde hysteresis brakes

Archief

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact
    +31 (0) 23 55 30 300