Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   Schroefdraadtappen

Schroefdraadtappen

jul 12, 2017 | Precisietechniek

Schroefdraadtappen met de S-Former E en de S-Former Z

Met deze twee schroefdraadtapmachines, de S-Former E en de S-Former Z. kan men schroefdraadtappen van de hoogste kwaliteit. U kunt schroefdraadtappen van de hoogste kwaliteit direct in het Snij en buig proces realiseren. Daarvoor zijn verschillende systeemvarianten beschikbaar afhankelijk van de toepassing. De S-Former wordt hoofdzakelijk in een snij- of buigstempel geïntegreerd om zodoende een optimaal proces te realiseren. Daardoor kunt U tegenover t.o.v. uw concurrenten productkwaliteit, proceszekerheid, en economische efficiëntie in uw proces duidelijk verbeteren of verhogen.

Schroefdraadtappen met beste kwaliteit bij hoogste zuinigheid

Bij schroefdraadtappen of schroefdraadrollen word het procesverloop van het materiaal in tegenstelling tot draadsnijden niet onderbroken tijdens het proces, daardoor ontstaan er geen spanen.

Het gemaakte schroefdraad beschikt over:

 • Over maximale sterkte en stabiliteit, wat een hoge treksterkte en lange levensduur tot gevolg heeft.
  • Een gladde en braamvrij oppervlakte, vereenvoudigt de montage, reduceerd corrosie en verminderd het vreten zoals bij draadgesneden schroefdraad.

Bij proces geïntregreerde schroefdraadtap of schroefdraadrollen kan het systeem ingebouwd worden in een snij -buigproces. Het rolproces gaat sneller, en de roltap heeft een langere standtijd dan als een schroefdraadtap. Zo verloopt het productie proces in één stempel, wat uiteindelijk de doorlooptijd verkort en ook de handeling qua werk vermindert.

                    

Wij maken het u gemakkelijk, zodat u de voordelen van proces geintregreede schroefdraadroltappen volledig kunt benutten.

Wij helpen u ook bij uitzoeken welk systeem, optimaal in uw stempel past, verder willen wij ook met u verder ontwikkelen in nieuwe schroefdraadrol processen, zodat voor u een hogere produktiviteit en proceszkerheid garandeerd is.

Wilt u meer informatie over dit soort schroefdraadtappen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Archief

Heeft u een vraag?

 

  Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

  Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Telefonisch contact
  +31 (0) 23 55 30 300