Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   vacuüm zuigtransport

vacuüm zuigtransport

dec 1, 2016 | Procestechniek

vacuüm zuigtransport

Sinds een aantal jaren hebben Bienfait en Volkmann een zeer goede samenwerking op de Nederlandse markt voor de verkoop van hun vacuüm zuigtransport systemen,

Voor het transport van alle soorten van stortgoed. Variërend van Nano deeltjes en fijn stof met slechts 0,1 micron deeltjesgrootte tot doppen voor flessen. Lichtgewicht vulstoffen van 0,05 kg / l Bulkdichtheid tot heavy metaalpoeders met 10 kg / l. Verder bij uitstek geschikt voor het transporteren van tabletten en capsules.

Tabletten en capsules transporteren betekent niet alleen de vereiste transportcapaciteit behalen.  Kwalitatieve aspecten, zoals mechanische beschadigingen, randafbrokkeling, krassen, slijtage, verkleuringen (grijze waas) etc., vaak niet met het blote oog zichtbaar, moeten worden uitgesloten.

Volkmann biedt vacuüm zuigtransporteurs met slijtage-vrije contactoppervlakken of speciale FDA-gekeurde schokabsorberende lagen voor zeer gevoelige materialen. Op deze wijze gaan tabletten en capsules rechtstreeks van de productiemachine naar vul – of verpakking installaties. Dit transport is stofvrij.

Wij leveren individueel aangepaste transportsystemen en ook complete systeemoplossingen bv. voor het transporteren en doseren van uitgangsstoffen en API´s. Onze jarenlange ervaring in de chemisch-farmaceutische verwerking van stortmateriaal staat garant voor praktische oplossingen.

Vacuüm zuigtransport brochure

Archief

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact
    +31 (0) 23 55 30 300