Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   Vloerweegschaal

Vloerweegschaal

mrt 30, 2016 | Weegtechniek en testtechniek

Vloerweegschaal met of zonder indicator!

Bienfait heeft een groot assortiment weegplateaus. Alle modellen zijn van industriële kwaliteit en sommige modellen beschikken over een hoge stof- en spatwaterbescherming. Staat uw gewenste vloerweegschaal er niet bij? Dan kunnen wij indien gewenst ook een klant specifiek model aanbieden. Er zijn diverse soorten weegschalen verkrijgbaar. Dit verschilt in materiaal keuze, capaciteit en maatvoering. Ook kan er een indicator meegeleverd worden. Bij enkele modellen is de indicator inbegrepen.

Vloerweegschaal ET serie

Dit is een low profile vloerweegschaal uitgevoerd met 4 rvs loadcellen. De behuizing is geverfd in RAL5007 blauw en de bovenplaat is van gegalvaniseerd staal. De beschikbare capaciteit gaat van 300kg tot 10000kg. Tevens is deze weegschaal beschikbaar in volledig RVS behuizing.

Vloerweegschaal PB serie

Deze kleine tot middelgrote vloerweegschaal heeft een roestvrij stalen oppervlak met een nauwkeurige en stevige structuur. Geschikt voor het creëren van een weegschaal en voor een automatische gewicht controle systeem voor alle industriële en commerciële toepassingen. De standaard uitvoering is voorzien van goedgekeurde loadcell.

Indicator DFWL

Bovenstaande genoemde weegschalen zijn te combineren met een indicator. De DFWL digitale gewichtsindicator die veelzijdig en eenvoudig te programmeren en te gebruiken is. Het brede scala van beschikbare functies en interfaces, maken het geschikt voor vele verschillende soorten van industriële en commerciële weegtoepassingen. Deze is geschikt voor een palletweegschaal, vork liften en voor in de automotive. Standaard voorzien van een steunbeugel met hoekverstelling voor op een kolom of de muur. De DFWL is CE-M approvable (OIML R-76 / EN 45501).

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf dat zich specialiseert in de productie van weegsystemen. Dini Argeo heeft meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van wegen. Hoe pakket is variërend van mobiele weegsystemen tot een palletweegschaal en loadcellen voor commercieel en industrieel gebruik. Dit omvat een breed scala van componenten, elektronische oplossingen en software voor industriële automatisering en systeemintegratie.

Link voor meer informatie over de vloerweegschaal

Contact

Als u meer informatie wilt ontvangen en een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Archief

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact
    +31 (0) 23 55 30 300