Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   Weegversterker met Profinet

Weegversterker met Profinet

aug 19, 2015 | Weegtechniek en testtechniek

Weegversterker met profinet SD2104 (10.000 d OIML)

Door de toenemende vraag in de markt, heeft Syrinx in overleg met een van haar klanten een weegversterker ontwikkeld die is uitgerust met Profinet, een welkome aanvulling op het bestaande Syrinx pakket SD weegversterkers en controllers.

Voordelen weegversterker

Een van de belangrijke voordelen van de Profinet weegversterker is dat hij op afstand, via een Profinetverbinding, zowel geconfigureerd als gekalibreerd kan worden. Zo kan bijvoorbeeld het gewicht worden opgevraagd, kunnen instellingen worden gewijzigd en kunnen ook kalibraties op afstand worden uitgevoerd. Daarnaast is hiermee de mogelijkheid gecreëerd om gewichten van binnenkomende en uitgaande goederen direct via de PC in een boekhoudpakket of productieproces te verwerken.

Meetresolutie 24 bit

De SD2104 is een nauwkeurige weegversterker (meetresolutie 24 bit), welke in ieder industrieel weegproces kan worden toegepast en eenvoudig kan worden gekoppeld aan andere apparatuur. Klantspecifieke software is snel, betrouwbaar én betaalbaar te realiseren.

DIN rail montage

De SD2104 voor DIN rail montage kan binnen verschillende industriële netwerken worden toegepast in samenwerking met de Syrinx SD2100 controller, met externe PLC’s of met industriële PC’s. De communicatie geschiedt via USB en / of PROFINET. Met 2 instelbare digitale filters (FIR en Moving Average) worden ongewenste vibraties en stoorfrequenties uit het loadcell ingangssignaal gefilterd. Met behulp van een logfunctie wordt het effect van de digitale filters op het loadcell ingangssignaal zichtbaar gemaakt. Deze informatie kan in een CSV-formaat worden opgeslagen en in andere PC-applicaties worden geïmporteerd.

SD-Config software

Configuratie en kalibratie kan met behulp van de SD-Config software via de USB-poort worden uitgevoerd, of via de Profinet interface. Er zijn diverse diagnosefuncties beschikbaar voor het uitlezen van de communicatiestatus en andere nuttige informatie. Dit bespaart veel tijd in geval van storingen in de communicatieprocessen.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemem.

Link voor meer informatie weegversterker SD2104

Archief

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact
    +31 (0) 23 55 30 300