Selecteer een pagina

Oplossingen op het gebied van gewichts-,
kracht en koppelmeting

Home   »   Weegversterker SD2100 Syrinx

Weegversterker SD2100 Syrinx

aug 10, 2015 | Weegtechniek en testtechniek

Weegversterker SD 2100 (10.000 d OIML)

Syrinx

Syrinx heeft een nieuwe digitale weegversterker voor ijkwaardige toepassingen ontwikkeld. Syrinx is ontwikkelaar en producent van hoogwaardige Industriële Elektronica. Zij laten de mens en machine met elkaar communiceren via innovatieve touch-screen besturingen en leveren wij diverse systemen voor het monitoren van cruciale onderdelen in de (rail-)infrastructuur. Tevens hebben zij veel kennis op het gebied van meten, wegen, doseren en omzetten van signalen met hoge nauwkeurigheid en onder moeilijke omstandigheden. De combinatie van technieken en toepassingen maakt dat Syrinx producten hun weg vinden in de diverse markten, zowel nationaal als internationaal.

Meer dan een gewone weegversterker

De SD2100 is veel meer dan een gewone weegversterker, het is een procescontroller, een unieke krachtpatser in mini behuizing. Door zijn enorme veelzijdigheid in communicatie mogelijkheden bij een zeer hoge meetresolutie (24 bit) kan hij in elk industrieel concept opgenomen worden. De SD2100 kan “stand-alone” worden ingezet, maar ook in een netwerk voelt de SD2100 zich thuis, dankzij zijn vele (standaard) netwerkaansluitingen ( TCP/IP, CANBUS, RS485/RS232, Profibus-DP). Een optionele bedieningsterminal uitgerust met een kleuren touch-screen TFT lcd scherm kan eenvoudig worden aangesloten, evenals een PC, laptop of PDA. Ook een Bluetooth verbinding is als optie beschikbaar.

Gunstig geprijsd

Daarbij is de SD2100 weegversterker zeer gunstig geprijsd en breed inzetbaar voor zowel grote als kleine ondernemingen in eenvoudige en gecompliceerde processen. Door middel van de bijgeleverde software kan de SD2100 eenvoudig worden geconfigureerd en geparametreerd. Tevens is er een beeldscherm (type SD2210) op het systeem aan te sluiten.

Nu ook met ATEX toelating voor ijkwaardige toepassing in combinatie met zenerbarriers.

Via onze website laten wij u meer weten over hoe we u graag van dienst kunnen zijn en hoe we daarbij te werk gaan. Vindt u op de website niet precies wat u zoekt, neem dan contact met ons op en verras ons met uw vraag!

Link voor meer informatie SD2100 weegversterker
Link voor meer informatie SD2210 Touchscreen

Archief

Heeft u een vraag?

 

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

    Deze website wordt beschermd met reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Telefonisch contact
    +31 (0) 23 55 30 300